ΥΑΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ARKGLASS

Η ασφαλής και διακριτική περιμετρική προστασία των εξωτερικών χώρων, εξασφαλίζεται αποτελεσματικά από την ARK TOP SYSTEMS με τα εξειδικευμένα συστήματα υαλοκουρτινών Arkglass.

Κατασκευάζονται από ειδικής επεξεργασίας και αντοχών δομικά κρύσταλλα με τα αλουμινίου μέρη τους ηλεκτροστατικής βαφής στην εκάστοτε επιθυμητή απόχρωση, ενώ ανάλογα με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους διακρίνονται στα παρακάτω:

 

Arkglass Γ αποσυρόμενα

α) Arkglass Γ υαλοκουρτίνες αποσυρόμενες υπό γωνία κινούμενες με ράουλα σε οδηγό αλουμινίου οροφής, όταν ανοίγουν και τελικά «αποσύρονται» περιστρέφοντας στην άκρη τα υαλόφυλλα κάθετα προς την επιφάνεια όψης εφαρμογής τους, ελαχιστοποιούν την «καταλαμβανόμενη» επιφάνεια όψης, ενώ όταν προστατεύουν τον χώρο σε κλειστή θέση είναι δυσδιάκριτα διότι δεν διαθέτουν στο ενδιάμεσο τμήμα της επιφάνειας εφαρμογής κάθετα μέρη αλουμινίου, αλλά εξασφαλίζουν την στεγανότητα με ειδικά διάφανα μεταξύ τους σφραγιστικά παρεμβύσματα.

Arkglass Ξ επάλληλα

β) Arkglass Ξ υαλοκουρτίνες συρόμενες επάλληλα κινούμενες με ράουλα σε οδηγό αλουμινίου δαπέδου που διακρίνονται για την απλότητα της γραμμικής επάλληλης λειτουργικής κίνησης και την άνεση που προσφέρουν χωρίς να περιορίζουν στο ελάχιστο τον χώρο που περικλείουν και προστατεύουν, ενώ με τα υαλόφυλλα που μεταξύ τους σφραγίζουν με ελαστικά παρεμβύσματα χωρίς κάθετα μέρη αλουμινίου, μπορούν να καλύψουν διακριτικά με διαφάνεια και ασφάλεια μεγάλα μονοκόμματα ανοίγματα μήκους έως 11,5m.

Τεχνικά χαρακτηριστικά επάλληλων Arkglass Ξ

Αrkglass Triplark

γ) Αrkglass Triplark υαλοκουρτίνες κάθετης κίνησης που λειτουργούν με εσωτερικό ηλεκτροκίνητο μηχανισμό με κάθετη επάλληλη διαδρομή εντός πλαϊνών οδηγών αλουμινίου. Τα δύο από τα τρία γυάλινα πάνελ είναι κινητά και εξασφαλίζουν μεταξύ τους και περιμετρικά στεγανότητα με παρεμβύσματα , ενώ το σταθερό χαμηλότερο τμήμα τους λειτουργεί ταυτόχρονα και ως γυάλινο κάγκελο περίφραξης, εξασφαλίζοντας πολυτελή αισθητική και πολυδιάστατο όφελος.

Ανάλογα με τις εκάστοτε εξειδικευμένες απαιτήσεις κάθε διαφορετικού χώρου, οι κατάλληλοι συνδυασμοί των συστημάτων Arkglass με την έμπειρη υποστήριξη της ARK TOP SYSTEMS εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υαλοκουρτίνες Arkglass με δυνατότητες κρυφού led φωτισμού, συνδυάζονται άψογα με πέργκολες και σκιάδια της ARK TOP SYSTEMS συνεισφέροντας στην εγγυημένη αρχιτεκτονική ολοκλήρωσή τους.