Εcopergolark Πέργκολες Σκίασης

Ecopergolark είναι αναβαθμισμένα σύγχρονα αλουμινίου συστήματα πέργκολας σκίασης, εμπνευσμένα με οικολογική ευαισθησία, που ανταποκρίνονται με χαρακτηριστική ευέλικτη δυνατότητα επιλεκτικής ενσωμάτωσης ποιοτικών αρχιτεκτονικών στοιχείων, ανάλογα με το εκάστοτε επιθυμητό ύφος.

Ανάμεσα στις βασικές εξατομικευμένες δυνατότητες επιλογών σκίασης που προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να περιορίζουν εντελώς τον φυσικό φωτισμό και εξαερισμό, περιλαμβάνονται εναλλακτικοί τρόποι εφαρμογής ή και συνδυασμοί των ακολούθων:
α) σταθερών περσίδων φάρδους 13cm, αλουμινίου ή σανίδες μορφής ξύλου της συλλογής Woodark,
β) πηχάκια αλουμινίου φάρδους 4cm με διαφορετικά προτεινόμενα σχήματα διατομών,
γ) τύποι πλεκτών καλαμωτών αλουμινίου,
δ) πλέγματα αλουμινίου,
ε) απεικονίσεις μορφολογικές διάτρητου σχεδιασμού αλουμινίου και
στ) αρχιτεκτονικά κυματόμορφα υφάσματα αλουμινίου Aluclothark, με επιλογές απόχρωσης και υφής ανάμεσα από πολλές χρωματικές προτάσεις ηλεκτροστατικής βαφής.

Τρόποι εφαρμογής περσίδων σκίασης φάρδους 13cm στην πέργκολα Ecopergolark της ARK TOP SYSTEMS και επιλογές σανίδων μορφής ξύλου χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Το καινοτόμο και πρωτοποριακό τυπολογικό εύρος των συστημάτων πέργκολας της ARK TOP SYSTEMS προσαρμόζεται και εναρμονίζεται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ, προσφέροντας στιβαρή και ανθεκτική χωρίς ανάγκη συντήρησης κατασκευή εγγυημένης μακροβιότητας και άρα χαμηλού ενεργειακού αποτυπώματος, ενώ διαμορφώνει ανταγωνιστικές λύσεις διανθίζοντας την αισθητική του περιβάλλοντα χώρου και συμβάλλει στον διακριτό προσδιορισμό δραστηριοτήτων προσφέροντας κατάλληλες λειτουργικές συνθήκες. Οι πέργκολες Ecopergolark είναι παθητικά συστήματα που συνεισφέρουν στην ενεργειακή εξοικονόμηση αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το – λόγω κλιματικής αλλαγής – έντονα αναδυόμενο φαινόμενο της θερμικής νησίδας και εξασφαλίζουν συνθήκες θερμικής και οπτικής άνεσης. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης φιλικού προς την φύση θερμού λευκού Led φωτισμού που περιλαμβάνει οικολογικά χαμηλή εκπομπή μπλέ φωτός, επεκτείνει την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη δραστηριοτήτων με σεβασμό στο περιβάλλον.

Σχέδια και τρόποι εφαρμογής σκιαδίων πέργκολας Ecopergolark με Arkell πηχάκια αλουμινίου σε διάφορα προτεινόμενα από την ARK TOP SYSTEMS σχήματα διατομών.

Με ισχυρές κολώνες αλουμινίου διαστάσεων 120x120mm οι κατασκευές πέργκολας Ecopergolark μπορεί να είναι αυτόνομα τοποθετημένες ελεύθερα στον χώρο ή σε επαφή με την τοιχοποιία, ενώ μπορούν να ενσωματώνουν υδατοστεγή τμήματα επιλεγόμενα μεταξύ των άλλων συστημάτων της κατηγορίας ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ. Ανάλογα με τον χώρο εγκατάστασης, τον προσανατολισμό και την εποχικότητα, για προστασία από την πλαγιομετωπικά εκπεμπόμενη ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς να χάνεται η επαφή με το φυσικό περιβάλλον, μπορεί να εφαρμοσθεί σταθερή ή κινητή, ολική ή επιμέρους σκίαση, με ΣΚΙΑΔΙΑ σταθερά, συρόμενα, περσιδωτά ανοιγοκλειόμενα ή πτυσσόμενα διάτρητα υφάσματα συσκότισης.

Με τους προτεινόμενους τύπους πλεκτής καλαμωτής αλουμινίου Rattanark ή σανίδες μορφής ξύλου της συλλογής Woodark διαφόρων αποχρώσεων στις πέργκολες Ecopergolark, η ARK TOP SYSTEMS σας απαλλάσει εγγυημένα από ξεφλουδίσματα και έξοδα συντήρησης.

Επίσης ανάλογα με τον προσανατολισμό τους μπορούν να αναβαθμισθούν σε βιοκλιματικά αρχιτεκτονικά στοιχεία ενεργητικής ενεργειακής εξοικονόμησης με δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ενσωματωμένες βιοκλιματικές Arksol φωτοβολταϊκές περσίδες με συνδυαστική επιλογή Pergolarksol Ανοιγοκλειόμενη φωτοβολταϊκή πέργκολα όπως επίσης με δυνατότητα παραγωγής ζεστών νερών χρήσης με ενσωμάτωση ηλιακών τεγιδοσωλήνων Solarkpipe με συνδυαστική επιλογή Pergsolark ηλιακή πέργκολα.

Λεπτομέρεια πέργκολας Ecopergolark με Knitark πλέγμα αλουμινίου  που δεν εμποδίζει την επαφή με το περιβάλλον, σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Η πέργκολα Ecopergolark με τα υπερανθεκτικά αρχιτεκτονικά αλουμινίου υφάσματα Aluclothark, κυματόμορφης υφής και μεγάλης γκάμας αποχρώσεων, εξασφαλίζεται για πάντα με την εγγύηση της ARK TOP SYSTEMS χωρίς ανάγκη συντήρησης και αντικατάστασης.

Επιλογές μεταξύ εκατοντάδων σχεδιαστικών προτάσεων της ARK TOP SYSTEMS, διαμορφώνουν υψηλής αισθητικής αξίας κατασκευαστικές λεπτομέρειες, με ξεχωριστά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά στις διακοσμητικές επιφάνειες σκίασης για κάθε διαφορετική εφαρμογή.

Μοναδικής αισθητικής σχεδιαστικές προτάσεις της συλλογής Perforark δημιουργημένες σε αλουμίνιο με τεχνική διάτρητης μορφολογικής απεικόνισης, επιμελείται η ARK TOP SYSTEMS ενσωματώνοντας στην Ecopergolark την ξεχωριστή εικαστική διάσταση που ταιριάζει στον αναβαθμισμένο εξωτερικό χώρο σας.

Πέραν αυτών η ARK TOP SYSTEMS δύναται να επεξεργαστεί και να υλοποιήσει τα δικά σας προσκομισθέντα σχέδια βάση ιδιαίτερων απαιτήσεων σας.