Λειτουργίες

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ανοιγοκλειόμενη Ark Top Systems πέργκολα χρησιμοποιείται συνεχώς 24 ώρες, παρέχοντας προστασία από ήλιο, αέρα, βροχή και χιόνι. Κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου και βαμμένη ηλεκτροστατικά. Παρέχει σταθερότητα, άριστη εμφάνιση και δεν απαιτεί συντήρηση.

Η ανοιγοκλειόμενη Ark Top Systems πέργκολα λόγω του αρθρωτού οδηγού κίνησης που διαθέτει, μπορεί να ανοίγει τμηματικά έως ότου να είναι ανοικτή εντελώς (οι περσίδες σε κάθετη θέση) σύμφωνα με την επιθυμία σας, έτσι ώστε να έχετε φυσικό εξαερισμό, πλήρη ή τμηματική σκίαση.

Σε κλειστή θέση παρέχει στεγανότητα και προστασία όλο το χρόνο έχοντας τελικά την όψη της πέργκολας με τα γνωστά αισθητικά και τεχνικά πλεονεκτήματα.

Το άνοιγμα και το κλείσιμο για την ανοιγοκλειόμενη Ark Top Systems πέργκολα είναι εύκολο, με ένα μηχανισμό χειροκίνητο  ή ηλεκτροκίνητο που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαχειρίζεται απομακρυσμένα τα σκιάδια και τα περσιδωτά Arksol φωτοβολταϊκά πάνελ μέσω εφαρμογής Android σε κινητό και ταμπλέτα. Η εφαρμογή απεικονίζει τη στιγμιαία θερμοκρασία, την φωτεινότητα, τη θέση των σκιαδίων ή και των περσιδοτών Arksol φωτοβολταικών  καθώς και τη στιγμιαία κατανάλωση ενέργειας. Ο χρήστης μπορεί να παρέμβει και να διακόψει τους προγραμματισμένους αυτοματισμούς στη διάρκεια της ημέρας μέσω της εγκατεστημένης ηλεκτρονικής πλακέτας τοπικά ή ακόμα και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μειώνονται και το κόστος συντήρησης των φωτοβολταϊκών ελαχιστοποιείται, αποφεύγοντας την εκτέλεση προγραμματισμένων αυτοματισμών καθημερινά. Η τοποθέτησή της είναι εύκολη και γρήγορη ακόμα και σε υπάρχοντα σκελετό.

 

Η ARK TOP SYSTEMS με συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία δεκαετιών εφαρμόζει πρακτικές ολικής ποιότητας κατασκευαστικού έργου με ένα σύνολο τεχνικών λεπτομερειών που υποστηρίζουν αξιόπιστα το επιθυμητό αποτέλεσμα. O απαιτητικός τομέας στεγανοποιήσεων των ανοιγοκλειόμενων συστημάτων πέργκολας βασίζεται στον συνδυασμό κατάλληλα σχεδιασμένου βιομηχανικού προϊόντος και ειδικών στοιχείων σχεδιασμένων και παραγόμενων όταν χρειάζονται ανά περίπτωση έργου. Η υδατοστεγανότητα μεταξύ των κινητών τμημάτων εξασφαλίζεται όταν χρειάζεται με ελαστικά παρεμβύσματα ενώ μεταξύ των σταθερών τμημάτων εξασφαλίζεται αξιόπιστα με την σωστή εφαρμογή της πολυελαστομερούς μαστίχης αρμών που μετά από πολυετή ερευνά και εφαρμογές τεχνολογιών επέλεξε η ARK TOP SYSTEMS για τα εξής πλεονέκτημα της:

·Καλύτερη πρόσφυση (χωρίς αστάρι) στις συνήθεις οικοδομικές επιφάνειες: μπετόν, τούβλο, ξύλο, αλουμίνιο, σίδηρος, ανοξείδωτος σίδηρος, χαλκός, πλαστικά κλπ.

·Μεγαλύτερη αντοχή σε γήρανση (πολλαπλάσια των πολυουρεθανικών) :. Ακίνδυνη για το περιβάλλον και τον χρήστη.. Δεν περιέχει διαλύτες και πτητικά οργανικά συστατικά.

·Πολύ ανεκτική σε υγρά υποστρώματα.

·Βάφεται άριστα με χρώματα υδατικής διασποράς.

·Δεν λεκιάζει τους φυσικούς λίθους (καλύτερη συμπεριφορά από πολυουρεθανικά και πολυσουλφιδικά).

·Εξαιρετική ελαστικότητα. Ανήκει στην υψηλότερη κατηγόρια μετακινησιμότητας : ±25% (ISO 11600).

·Από αντιμηκυτικής άποψης καλύτερη από σιλικόνες και πολυουρεθανικά.

·Πήζει γρηγορότερα από τα πολυουρεθανικά.

·Δεν εγκλωβίζει αέρα.