ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΗ-PergolARK

Η PergolARK ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑχρησιμοποιείται καθημερινά 24 ώρες, παρέχοντας προστασία από ήλιο, αέρα, βροχή, χιόνι, χαλάζι,   ασφάλεια σε απρόβλεπτη πτώση αντικειμένων, αντίσταση στη φωτιά, εξασφαλίζοντας υγιές και δροσερό περιβάλλον με σκίαση χωρίς επιβαρυντική, δύσφορη  και   αποπνικτική ατμόσφαιρα που προκαλούν τα μονοκόμματης επικάλυψης μη αναπνέοντα υλικά όπως π

Η PergolARK ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑλόγω του αρθρωτού οδηγού κίνησης που διαθέτει, μπορεί να ανοίγει τμηματικά εώς ότου να είναι εντελώς ανοικτή (οι περσίδες σε κάθετη θέση) σύμφωνα με τις εκάστοτε  επιθυμίες και ανάγκες σας, έτσι ώστε να έχετε φυσικό εξαερισμό, πλήρη ή τμηματική σκίαση. Σε κλειστή θέση παρέχει υδατοστεγανότητα και προστασία στην πέργκολα με τα γνωστά αισθητικά και τεχνικά αποτελέσματα. Το άνοιγμα και το κλείσιμο για την ανοιγοκλειόμενη πέργκολα PergolARK είναι εύκολο, με ένα μηχανισμό χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο. Η τοποθέτησή της είναι εφικτή ακόμα και σε υπάρχοντα σκελετό.καρβονικό, μουσαμάς, γυαλί και αδιαβροχοποιημένο πανί.

 

 

 

Η ανοιγοκλειόμενη πέργκολα με κεραμιδόμορφες περσίδες  εξ’ολοκλήρου σε αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής από την ARK TOP SYSTEMS, δομημένη και στον γωνιακό χώρο λειτουργικά με υδατοστεγανότητα εξασφαλισμένη και με λάστιχα αλλά και σκίαση μοναδικά συνδυαζόμενη με δροσιά εξαιτίας της δυνατότητας του αεροστροβιλισμού μεταξύ των αεροδυναμικών περσίδων. Ηλεκτροκίνητα ρυθμίζεται ο φυσικός εξαερισμός και η φωτεινότητα ενώ με ανοικτές περσίδες απολαμβάνουμε τον ουρανό. Η κατασκευή πλαισιώνεται με περιμετρική μετώπη που ενσωματώνει υδρορροή και είναι προϋπόθεση αεροστεγανότερης εφαρμογής για περιπτώσεις που θα χρειαστούν πλαγιοκαλύψεις, ενώ αξιοποιείται και ως υποδομή στήριξης όταν απαιτείται επιγραφή σήμανσης.